Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Tervetuloa harrastamaan tennistä LVS:n ammattitaitoisessa valmennuksessa 

Lahden Verkkopalloseuran kaikki valmentajat ovat  suorittaneet  Suomen Tennisliiton  ohjaaja- ja valmentajakoulutuksen.

 

Ota yhteys ja tule mukaan sinulle sopivaan valmennusryhmään:

Kaikki ryhmät: 

toiminnanjohtaja: Teemu Varpola, 044-383 4339, teemu.varpola(at)lvstennis.com

 

U10 (alle 10-vuotiaat) ja juniorivalmennus: 

juniorivalmennuspäällikkö: Harri Suutarinen, 044-775 5348, harri.suutarinen(at)pajulahti.com, Jenni Paljakka, jenni.paljakka(at)pajulahti.com

 

Aikuistennis: 

aikusvalmennusvastaava: Antti Tiitinen, 0400-846 501, antti.tiitinen(at)lvstennis.com 

 

Lasten ja junioreiden valmennus

Lasten ja junioreiden viihtyminen ja kehittyminen tenniksen parissa on meille ensiarvoisen tärkeää! Tavoitteenamme on mahdollistaa jokaisen lapsen yksilöllinen kehittyminen tarjoamalla laadukasta ja määrällisesti sopivaa valmennustoimintaa. Huomioimme tennistoiminnassa pelaajan kehitystason ja etenemme lasten herkkyyskausien mukaan - johtavana ajatuksena lapsen kokonaisvaltainen kasvu ja kehitys. 

Aikuisvalmennus3

Aikuistennisryhmiä löytyy kaiken tasoisille ja ikäisille naisille ja miehille - aloittelijoista harrastekilpapelaajiin. Valmentajamme tekevät rythmät tason mukaan.

Aloittaa voi alkeista ja ryhmät kootaan tason mukaan. Mailan saa saa alkuun käyttöön seuralta ja valmentajamme neuvovat sopivan mailan hankinnassa. 

Mikäli haluat tulla mukaan ja/tai saada lisätietoja, ota yhteys aikusivalmennusvastaava Antti Tiitiseen, antti.tiitinen(at)lvstennis.com, 0400 846 501

Kilpavalmennus

LVS tarjoaa mahdollisuuden kilpavalmennukseen, jossa jokaisella pelaajalla on omat henkilökohtaiset tavoitteensa aina kansainväliselle tasolle asti. 

Kilpapelaajat harjoittelevat Kisapuistossa pääsääntöisesti päävalmentajamme Diego Arvezin johdolla ja myös Pajulahden valmentaja Jukka Karjalainen valmentaa kilpajunioreitamme Kisapuistossa!

Kilpavalmennukseen kuuluvat pelaajat harjoittelevat kerran viikossa Pajulahden valmennuskeskuksessa Harri Suutarisen ja Jukka Karjalaisen johdolla, molemmat valmentajat ovat tennisvalmentajakoulutuksen lisäksi kasvatustieteen maistereita!. Pajulahden harjoituksiin kuuluu myös oheisharjoittelu! Pajulahdessa harjoitellaan tiistaisin ja torstaisin klo 17 - 20.

Maailman tenniskentillä menestyneen Emma Laineen ura on saanut alkunsa LVS:n juniorivalmennuksesta.

Yleistä valmennustoiminnasta  

 
Lahden Verkkopalloseuran tennisharjoituksissa käy viikottain yli 150 tennispelaajaa, 5 - vuotiaasta aloittelevasta pallokoululaisesta  kansallisen tason kilpatennispelaajaan.

Kesäkauden toimintamme alkaa kesäkuun alussa ja päättyy elokuussa, kun koulut alkavat. Harjoitukset ovat arkisin (ma-to), pääsääntöisesti klo 10  - 19. Päätoimiset valmentajamme pitävät vuosilomaa heinäkuussa.

Sisäkaudella (elokuun loppupuolelta toukokuun loppuun) harjoitustuntimme arkisin klo 14:sta eteenpäin ja  lauantaisin klo 9 - 16. Keväällä siirrymme ulkokentille niiden avautuessa ja noudatamme sisäkauden harjoitusaikatauluja aina toukokuun loppuun saakka.

Sisäharjoittelukauden aikana harjoitustaukoa pidämme koululaisten loma-aikoina; syyslomaviikolla ( vko 43 ),  joululomalla ja hiihtolomalla ( vko 9 ).  Mutta kyseisillä koululaisten lomaviikoilla järjestämme pelaajillemme harjoituskilpailuja ja teemaharjoituksia!

 

Valmennusryhmät on jaettu neljään kategoriaan:

1. Ekatennis / Pallokoulu ja U10 (alle 10-vuotiaat): Elatennis lajiin tutustuville lapsille. Pallokoulu aloitteleville 5- 8 vuotiaille lauantaisin klo 9 -12.  (yhden tunnin harjoitus, kaksi valmentajaa ja minitennisverkot sekä helpommat pallot ). U10-toiminnassa oma erikoisohjelma, katso lisää tästä.

2. Juniorivalmennus: 1-3 harjoituskertaa viikossa. 

3. Aikuisvalmennus: 1-2 harjoituskertaa viikossa.

Aikuistennisryhmiä löytyy kaiken tasoisille ja ikäisille naisille ja miehille - aloittelijoista harrastekilpapelaajiin. Valmentajamme tekevät rythmät tason mukaan.

Mikäli haluat tulla mukaan ja/tai saada lisätietoja, ota yhteys aikusivalmennusvastaava Antti Tiitiseen, antti.tiitinen(at)lvstennis.com, 0400 846 501

4. Kilpavalmennus: kilpailuissa käyville pelaajille 3-5 harjoituskertaa viikossa.

Näiden lisäksi järjestämme oheisharjoituksia kilpavalmennuksessa oleville.

Seuramme tekee yhteistyötä Pajulahti tennisakatemian kanssa, mikä mahdollistaa kilpapelaajillemme  mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen huippukilpavalmennukseen. Pajulahti tennisakatemia harjoittelee aamuisin Kisapuiston tennishallissa ja kerran viikossa iltaisin. Muu harjoittelu tapahtuu Pajulahdessa. Tällä hetkellä n. 10 seuramme kilpajunioria kuuluu PTA-ryhmään ja ryhmää voidaan tulevaisuudessa laajentaa, mikäli pelaaja ja perhe ovat valmiita sitoutumaa kokonaisvaltaiseen kilpavalmennukseen.

Pajulahti tennisakatemia tekee yhteistyötä Jarkko Niemisen tennisakatemian ja Moskovan Spartak-akatemian kanssa.