Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

LVS 

 

TENNIKSELLÄ on Lahdessa pitkät ja menestykselliset perinteet. Lahdessa harrastajamäärät ovat olleet vuosikymmenet suhteutettuna kaupungin väkilukuun maan kärkitasoa. Samoin suorituspaikat niin kesällä kuin talvellakin ovat maan huippua ja sijainniltaan lähes kaupungin keskustassa maassamme ainutlaatuiset. Nämä asiat yhdessä ovat antaneet Lahden Verkkopalloseuralle hyvät mahdollisuudet järjestää tenniksen harrastajille toimintaa jo yli 80 vuoden ajan.

VUOSIKYMMENEN aikana seura on kasvattanut paljon maamme kärkipelaajia junioreista aina seniori-ikäisiin. Seuralla on toimintaa junioreista senioreihin ja monta sarjajoukkuetta kansallisissa sarjoissa. 

LVS on tullut tunnetuksi vuosikymmnten ajan myös aktiivisena kilpailujen järjestäjänä. Eri ikäisten pelaajien SM-kilpailuja on Lahdessa pidetty lähes vuosittain ja vuosikymmenten aikana myös muutama maaottelukin. Yleisten luokkien SM-kilpailuja on järjestetty myös useina vuosina. 

 

Toiminta-ajatuksemme

Luomme kaikille Lahden talousalueen asukkaille mahdollisuuden harrastaa sekä kilpa- että harrastetennistä järkevillä kustannuksilla omien taitojen mukaan hyvillä suorituspaikoilla koko eliniän ajan.

 

 Seuramme tavoite

 Haluamme olla yksi Suomen parhaita tennisseuroja hinta-/ hyöty-/ ja laatusuhteessa.